Kedves Vásárlóink! Oldalunkon a termékek készletbeállítása folyamatban van. A leadott rendelések feldogozása zökkenőmentesen zajlik.

A megrendelés elküldése előtt kérjük, ellenőrizd le a készüléked méreteit és típusát!
SAMSUNG GALAXY A3 / SM-A300F vagy SM-A300FU méretei: 130.1 x 65.5 x 6.9 mm
*Az alábbi tartozékok nem kompatibilisek az újabb SAMSUNG GALAXY A3 (2016) SM-A310F / SAMSUNG GALAXY A3 (2017) A320FL készülékkel!

Lenovo A319 képernyővédő

Ez az oldalon Lenovo A319 mobiltelefonhoz tudsz kijelzővédő fóliát és védőüveget vásárolni. Kínálatunk között szerepel az Xprotector, Myscreen, X-ONE, IMAK és Blue Star gyártók termékei. A választékunkban a legtöbb esetben normál, matt és tükröződésmentes termékek vásárolhatóak meg. A védőüvegek között, bizonyos készülék típusoknál szintén megtalálható a fényes vagy a matt felületű, valamint a 0.20 vagy 0.33 mm vékony kijelzővédő is. Minden termék gyári csomagolásban kerül értékesítésre. A csomagolásban a legtöbb gyártónál megtalálható a törlőkendő, a pozicionáló szalagok, a szennyeződés eltávolító matrica és az alkoholos törlőkendő is. Az Xprotector és MyScreen termékeknél magyar nyelvű felhelyezésű útmutatót is megtalálod, valami a gyártó Youtube csatornán szereplő termék felhelyezést bemutató videó linkjét is megkapod a tökéletes termék felhelyezés érdekében.

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.